Skitseforslag

Vi sparker dit byggeprojekt igang, vi udarbejder skitseforslag  for privat og erhverv (enfamilieshus/sommerhus, om- eller tilbygning mm.), få et møde med en af vores arkitekter og drøft dine drømme og tanker ved projektet.

Vi holder et møde på ca. 30 min-1 time med dig/jer og drøfter hvad skitseforslaget skal indeholde, om det teknisk og arkitektonisk kan lade sig gøre. Herefter udarbejder vi skitseforslaget fra vores tegnestue i tæt samarbejde med dig/jer.

“Dine ønsker og tanker er i højsædet, vores arkitekter udarbejder herefter skitseforslaget”.


Skitseforslag – Møde på stedet (idéoplæg) – Pris 1.500 kr. incl moms.

Møde med arkitekt på 30 min-1 time. Her drøftes ejers ønsker, forventninger til økonomi og tidsplan, vi giver herefter rådgivning vedr. arkitektoniske løsninger. Umiddelbart efter vores møde modtager du et tilbud på projektering af opgaven.


Skitseforslag – Pris 14.500 kr. incl moms, (bygninger op til 220m²).

Ved bestilling af skitseforslaget, bliver mødet på 1.500 kr. fratrukket prisen.

Ejer fremlægger fyldestgørende tegningsmateriale af eksisterende forhold. På baggrund af dette udarbejdes skitseforslaget. Arkitekten udarbejder tegninger, overslag over forventede omkostninger for projektet. Vi kan udarbejde snit, facade opstalter, grundplan/1.salsplan, situationsplan efter aftale. Ejer styrer herefter selv ansøgning om byggetilladelse hos kommunen og det videre byggeforløb.

Ved bygninger over 220m² aftales pris herefter.

cropped-40399834_l.jpg